© Maxstil.biz

Все по-голям е интереса към поръчка от китайски сайтове

September 30, 2015

Интернет превърна световните разстояния в нищожни. Само на един клик са магазините във Варна, София, Англия, САЩ, Китай... Плащаме с банкови карти, доставят ни поръчаните стоки до входната врата, пестим време и средства! Днешните заети и забързани хора, с други приоритети и навици, са безкрайно улеснени.

 

Но най-хубавото на тази глобализация и онлайн пазаруването е това, че на практика разполагаме с неограничен избор от къде да купим!

Все повече хора се възползват от тази свобода и се насочват към поръчки от китайски сайтове. В тях стоките са на много добри цени и изборът наистина е голям.

 

С течение на времето ние, Maxstil.biz, отсяхме най-добрите китайски електронни магазини. Към днешна дата поръчваме всеки ден от: tinydeal.com, dx.com, focalprice.com, buyincoins.com, dinodirect.com, wholesale-dress.net, aliexpress.com.

Вероятно знаете, но времето за доставка на поръчаните стоки от китайски сайтове, е повече, отколкото при поръчка от Sportsdirect.com например. Средно се чака около 30-40 дни, а при поръчка от Aliexpres.com – 20-60 дни. Чакането обаче си струва!

Имайки предвид, че говорим точно за Китай, длъжни сме да напомним, че някои от стоките са типично „китайски“ – с ниско качество. Не се притеснявайте – не всички са такива. По-голяма част от китайските стоки в избраните от нас сайтове са качествени и отговарят на изискванията, представите и очакванията на клиентите.

 

Едно от най-големите предимства на китайските онлайн магазини е, че много от тях предлагат безплатна доставка. Там, където има сума за доставка (ebay и aliexpress), това е посочено ясно и няма как да бъдете подведени.

 

В Aliexpres.com цените на някои стоки са различни за различните размери и цветове. Необходимо е да изберете размер и цвят, за да видите конкретната цена за него. Относно размерите в същия сайт – няма универсална таблица с размери. Такива таблички са приложени в самите обяви на всички дрехи и обувки. Това също е доста удобен вариант.

Ако ви трябва съвет или помощ при поръчка от китайски сайт, Maxstil.biz е на ваше разположение! Може да намерите подробни условия за поръчката тук.

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags
Следвай ни
  • Facebook Basic Square