© Maxstil.biz

Опасности при пазаруването от чуждестранни онлайн магазини. Какво е решението?

September 24, 2015

  Има доста сайтове, в които са представени и обяснени опасностите, които крие онлайн пазаруването от чуждестранни електронни магазини. Разбира се, дадени са и съвети за безопасно пазаруване, или поне за свеждане на рисковете до минимум.

 

 

В тези статии са засегнати теми и като:

- начини и цени на доставка,

- възможности за измами (прекалено ниски цени, които „прикриват“ нещо, некачествени стоки или фалшификати, фиктивни сайтове, които само имитират онлайн магазин, но всъщност не продават, а само взимат парите на клиентите),

- повишено внимание при въвеждане на личните данни;

- правилно ползване на кредитна или дебитна карта...

И още много други, без съмнение полезни и предпазващи съвети.

Ако сте решили да пробвате онлайн пазаруване от чужд сайт, задължително прочетете всичко по темата! В никакъв случай няма да ви е излишно.

 

Добре е да знаете още, че масата от чуждите онлайн магазини са всъщност много добри, професионално направени и работещи, с ясни условия за цени, пазаруване, рекламации и доставки, с лоялни клиенти. Не трябва да се плашите от всичко непознато!

Ние, в MaxStil.biz, от години пазаруваме точно от такива е-магазини – доказани, проверени от нас самите, отговарящи на критериите ни за коректност.

Тъй като сме хора, които обичат да пазаруват, превърнахме това в наша професия – професионално пазаруване от чуждестранни онлайн магазини. Така решихме проблема със страха от пазаруване на много хора. Днес тези хора са не само наши редовни клиенти, но и приятели.

Какво правим за тях? Помагаме им да разберат написаното в сайтовете, да направят поръчка (ако това е необходимо), намаляваме им цената за доставката, улесняваме процеса на получаване на поръчаните стоки. И най-важното – извършваме плащането, вместо тях, като по този начин предпазваме личните им данни, предотвратяваме измами и елиминираме нуждата от това те да имат кредитна карта или сметка в онлайн посредник за плащането (paypal).

И така, ако сте решили да се впуснете в онлан приключението заедно с нас, очакват ви: sportsdirect.com, fragrancedirect.co.uk, direct.asda.com/george, clothingattesco.com. А вижте и как можем да сме ви полезни ние:

Условия за поръчка в MaxStil

Поръчка в MaxStil

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags
Следвай ни