© Maxstil.biz

Защо плащаме предварително поръчките си в чуждестранните сайтове?

September 21, 2015

Онлайн пазаруването не рядко крие рискове – заради това все още има хора, които не поръчват по интернет.

Да купят от чуждестранен сайт обаче, е още по-„страшно“ за тях. Съществува преди всичко езиковата бариера. Освен това, поръчките от чужбина са с по-бавна доставка, стоките „пътуват“ доста повече, отколкото, ако поръчаме от е-магазин в България. Докато не пипнем това, което сме си поръчали, се съмняваме дали изобщо ще дойде и дали парите ни не са отишли на вятъра.

 

Maxstil.biz е фирма, създадена точно поради тези причини:

- да улесним потребителите, които не знаят чужди езици;

- да ви спестим пари от сумата за доставка;

- да защитаваме правата на поръчващите чрез нас от чужди сайтове (в случай, че се наложи).

 

Още един от важните моменти при онлайн пазаруването от чуждестранни сайтове е задължителното предварително заплащане на поръчаните стоки. Във всички сайтове, от които поръчваме - sportsdirect.com, mandmdirect.com, fragrancedirect.co.uk, direct.asda.com/george, clothingattesco.com – първо се плаща, след което поръчката се потвърждава.

Това може би донякъде обърква българските потребители, свикнали с плащане тип „наложен платеж“. Този метод обаче е непознат в другите държави. Те не го предлагат.

Затова и ние, в Maxstil.biz, през годините на нашата работа възприехме предварителното плащане като по-удобно, приемливо, дори естествено. Когато поръчват чрез нас от чужд сайт, клиентите ни плащат предварително. Така и ние плащаме предварително на сайта, от който поръчваме. По този начин процесът е завършен и безпроблемен.

Нашите клиенти не е задължително да притежават дебитна или кредитна карта, което е необходимо условие за поръчка от чуждестранен сайт – поредното улеснение, което предлагаме за вас.

Разбира се, има хора, които не приемат за нормално предварителното плащане на поръчките си. Те предпочитат наложения платеж. Смятат, че само така няма да бъдат излъгани.

Замисляли ли сте се обаче, че много стоки и услуги плащаме предварително в България и намираме това за нормално? Например: изработка на дограма и мебели, изработка на уеб сайтове и други уеб приложения. Защо това се приема за нормално, а предварителното плащане на дрехи, обувки и бижута – не? За нас е странно това разграничаване.

Maxstil.biz благодари на всички свои клиенти, които ни се довериха и разчитат на нас за своите поръчки от чуждестранни сайтове.

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags
Следвай ни