© Maxstil.biz

Големи отстъпки на спортни стоки за спортни отбори

September 4, 2015

Спортът, физическата активност, спортната физика стават все по-важни и често забележими в живота ни. Напук на компютрите, таблетите и смартфоните, пред които наистина се застояваме повече от необходимото (може би), ние все по-често сме и в спортните зали и игрища, фитнеса, на колелото, на стадиона, в парка и т.н.

 

 

 

Някои от нас предпочитат индивидуалните спортове, докато други са фенове на отборната игра и забавлението със съотборниците.

Едно от значенията на думата „отбор" е група спортисти, които играят заедно в състезание срещу друга група. Ние бихме добавили още нещо – характерно за отбора, това, което отразява принадлежността на членовете му към него, са еднаквите им спортни екипи.

Еднаквите тениски, шорти, обувки и дори чорапи стават като запазен знак за отбора, негова отличителна черта. Тимът става разпознаваем с цветовете и моделите, на които залага. Те се превръщат в негов „синоним". Ако нещо във външния вид на отбора се промени, това веднага се забелязва от феновете!

Ако искате да създадете или да сте част от истински отбор, време е за нови еднакви спортни екипи, аксесоари и пособия.

През годините на работата ни Maxstil изгради стабилни и ползотворни отношения с много спортни отбори – по бокс, лека атлетика, танцови клубове, фитнес инструктори и др. Те правят поръчки на спортни стоки от SportsDirect, като договаряме с тях отстъпка за това.

От SportsDirect може да поръчате еднакви тениски, еднакви шорти, шпайкове за бягане, боксови ръкавици за боксьорите, трика за гимнастика, клинове за бягане и др. Отборите, които поръчват посредством Maxstil, знаят, че дрехите, обувките и аксесоарите, които ще получат няколко дни след поръчката, ще са качествени, оригинални, на достатъчно добри цени, за да са ни дългогодишни и постоянни клиенти и приятели.

Предложението ни към всички собственици на отбори, треньори, инструктори и спортисти е да разгледате богатия каталог на SportsDirect. Там със сигурност ще намерите нещо подходящо за вас и за вашия отбор. За да обсъдим вашите нужди, предпочитания и отстъпка, се свържете с нас на maxstil@abv.bg

 

Нека да побеждаваме заедно!

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags
Следвай ни
  • Facebook Basic Square