© Maxstil.biz

Майките заслужават интернет и онлайн пазаруването!

September 2, 2015

 

 

Жената днес е майка, домакиня, съпруга, служителка и дори кариеристка или предприемач. Съчетаването на всички тези роли само в едно крехко женско тяло никак не е лесна задача. За успешното превъплъщение в тази съвкупност са необходими дисциплина, жертви и компромиси, идеи за пестене на време, всеотдайност, любов и... поне още две ръце.

 

За много занимания, за които е намирала време преди да роди, след щастливото събитие майката все по-трудно успява да бъде навсякъде, където иска и трябва. Важната задача като пазаруване за семейството и дома също бива пренебрегната – понякога съвсем несъзнателно.

Без пазаруване в домакинството обаче не може!

Интернет направи живота ни не само интересен, динамичен и забавен, но и удобен и спестяващ. Благодарение на онлайн магазините, всички ние, в това число и майките, можем да пазаруваме лесно, бързо и удобно, можем да прецизираме разходите си и да избегнем пътния трафик, бутанено в магазините, мрънкащите хлапета и вечното бързане за някъде.

Според проучване от ноември 2013 г. сред 25 000 души в САЩ, 62% от майките, които имат онлайн живот, редовно купуват стоки за домакинството от онлайн магазини. Близо 1/3 от майките (30%) са посочили, че купуват неща за себе си.

Интернет и електронните магазини успяха да модифицират и улеснят някои ежедневни „женски" задачи, като:

- купуване на неща за бебето – 66%;

- купуване на нехранителни стоки онлайн – 61%;

- купуване на стоки за дома – 51%.

Данните са за САЩ, но и у нас се виждат настъпващите промени.

В България майките често купуват и от чуждестранни онлайн магазини, като най-предпочитаните покупки са дрехи, спортни стоки, парфюми и козметика, бельо. Езиковата бариера отдавна не е проблем. Разходите за доставка също – с обща поръчка.

Днешната динамична жена със сигурност заслужава „интернет" улесненията и възможността за онлайн поръчка на дрехи, обувки, подаръци и др. Те са нещо като награда за това, което тя успява да свърши пред недоумяващия поглед на мъжа до нея. Maxstil разбира това и е на разположение денонощно и всеотдайно – така, както е майката за децата си! Възползвайте се!

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags