© Maxstil.biz

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ДРЕХИ ЗА ЯСЛА И ГРАДИНА

August 28, 2015

 

Ако и вашето малко съкровище тази есен за първи път постъпва в детска градина или ясла, то тази статия е точно за вас. Ще се опитаме да ви помогнем  да изберете най-подходящото облекло за детето си, така че да му бъде максимално комфортно през целия ден. Ще ви дадем насоките кои са най-важните неща, които трябва да сложите в раничката му. Ще ви помогнем да преодолеете притеснението през тези първи най-трудни дни, за да можете и ви е и детето да подходите с положителна нагласа към новото събитие в живота ви.

 

И ТАКА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ НАЧАЛО. Преди всичко друго трябва да се снабдите с удобна, практична и красива раница. По размер тя не трябва да е голяма, но е хубаво а има поне две отделения, за да подредите всичко вътре по най-добрия начин. Тя трябва да е снабдена и с подплатени дръжки, за да е удобно на детето, ако пожелае само да я носи. Трябва да има и една горна дръжка, за да я носите вие. За по-голямо детенце можете да изберете модел на колелца, който детето само да дърпа. Нека раничката да е весела и грееща от цветове, за да носи на детето приятна емоция. Ако изберете такава с мотив от любимото му детско филмче, ще уцелите в десятката.

КАКВО ДА СЛОЖИМ ВЪТРЕ. В раницата е хубаво да сложите поне един пълен комплект дрехи за преобличане според съответния сезон. Ако сега отучвате детенцето от памперса, изпратете необходимото количество памперси, мокри кърпички и гащички за преобличане. Задължително трябва да изпратите широка, удобна, памучна пижама за следобедния сън. Наблягаме на широчината, за да не се затруднява детето да я облича и съблича само. Наблягаме на памука, защото е естествена и дишаща материя. Хубаво е за всеки случай в раничката да има и една малка хавлийка. Никога не се знае какво може да се случи. Не забравяйте да изпратите и един чифт качествени, удобни, поддържащи крачето пантофки. Детето ще ги носи през целия ден, за това не щадете средства за тях. Можете да сложите и бутилка с вода, ако съответното детско заведение разрешава. С това, списъкът с най-необходимите неща е запълнен.

КАК ДА ОБЛЕЧЕМ ДЕТЕТО. Преди всичко го не навличайте прекалено, защото в детските заведения обикновено се поддържат доста високи температури и рискувате то да се изпоти и да настине. И при дрехите предпочитайте естествените материи. Добре е дрешките да бъдат такива, че детето да може само да се обслужва – съблича и облича, разбира се с малко помощ. Избягвайте циповете и многото копчета, както и връзките на обувките в по-малките групи. Те са подходящи за по-големи деца. Когато детето усвои умението само да се облича и съблича, тогава преминете към по-сложни действия. Така то няма лесно да се откаже, когато види, че нещо не му се отдава добре. През зимата е хубаво да слагате памучен детски чорапогащник, тъй като той предпазва от проникване на студ от ръба на панталона и така ще ви спести доста настинки. Потничето или тениската с къс ръкав са задължителни по същата причина. Вредно е както претоплянето, така и преохлаждането. Ако вървите дълго до детската градина или яслата през зимните месеци, задължително слагайте на детето шапка, шал и ръкавички, както и обувки, които не пропускат вода.

            В крайна сметка не забравяйте, че всяко начало е трудно. Дайте си време да свикнете с новия режим. Несъмнено в началото ще имате пропуски, но с течение на времето нещата ще се изгладят. Не забравяйте да говорите с малкото човече, да му обяснявате, че в детското заведение е хубаво и там то ще играе с дечица по цял ден. Изслушвайте търпеливо разказите му за изминалия ден и го насърчавайте да споделя с вас. Само търпението, любовта и спокойствието са вашите най-силни оръжия.

            А в случай, че все още не сте си набавили най-необходимите неща, които споменахме по-горе, можете да разгледате в сайтовете от които поръчваме всеки ден.

Там ще намерите много изгодни и практични дрешки, подходящи за ясла и градина. Използвайте нашето предложение за обща поръчка, за да спестите още повече.

 

 

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags