© Maxstil.biz

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

 

 

 

 

Съвсем в реда на нещата е една жена да се интересува от модните тенденции преди всеки следващ сезон. Да сме облечени според модата и да изглеждаме добре на работното си място и в личния живот е въпрос на желание, възможности и вкус. Не се притеснявайте ако сте изостанали в това отношение, защото ние сме насреща, за да ви посочим кое ще е най-актуално тази зима. Не е необходимо да следвате сляпо тенденциите. Достатъчно е да се снабдите с няколко основни неща и с два – три подходящи аксесоара, за да бъде модната ви визия на ниво. И така, да разберем какво казват специалистите за предстоящия сезон:

ЗЛАТНОТО. То ще е тотален хит и е подходящо както за делова среща, така и за изискана вечеря. Ако ви се струва прекалено силно като цвят, можете да се възползвате от омекотените му варианти – жълто, охра, старо злато.

КАРЕТО. То продължава живота си от лятото, когато беше във вариант черно и бяло. Сега влизат и цветните варианти, особено в по-землистите тонове. Ярките цветове също ще са тотален хит.

СИНЬОТО. То грее силно и грабва погледа. След като през последните години беше малко позабравено и се виждаше само в дънките, сега излиза смело на сцената и подчертава красотата. Цялата палитра на синьото – от най-нежните нюанси до силното кралско синьо са водещи.

ГЕОМЕТРИЧНИ МОТИВИ. Те също идват от лятото и преминават в есента и зимата. Супер актуални, разнообразните форми галят окото. Към тях можем да причислим и вечните райета във всичките им вариации.

ДАНТЕЛА. Нежна, ефирна, романтична – дантелата е хит и през есента и зимата. Смело можете да я използвате както за аранжиране и освежаване на облеклото, така и като цяло изпълнение под формата на красива рокля, пола или блуза.

ФЛОРАЛНИ МОТИВИ. Тяхното течение още не е отминало и макар че се задържаха доста дълго, ще присъстват и в зимните облекла и то не само като акцент. Те също носят доста носталгия по отминалите времена, но са и осъвременени и съживени от дизайнерите.

РОКЛИТЕ. Те са от плътни материи, в модните цветове, с висока талия, подчертана с тънко коланче. Тази мода ни връща доста назад в годините, но за сметка на това, дамите изглеждат нежни и изящни в този тип дрехи. Изобщо, всичко свързано с романтиката на отминалите епохи, е извадено на показ през този сезон.

ЕКОКОЖИТЕ. Те присъстват във връхните дрехи. Стават все по актуални, защото са съобразени с изчезването на природните богатства. Топли, цветни, дълги палта ще са особено предпочитани.

ГРИМ И МАНИКЮР. При грима и маникюра фаворити са силните, тъмни и напити цветове. Ярката индивидуалност е на почит, така че трябва да я подчертаваме. Ноктите са дълги и се превръщат в едно своеобразно бижу. Не се страхувайте да експериментирате с цветната палитра по клепачите и устните си. Така не само ще изпъкнете, но и ще заблестите в цялата си красота.

            Не забравяйте, че ние винаги сме на ваше разположение, за да се снабдите с дрехи от най-новите колекции на дизайнерите.

Please reload

Избрано

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ЕСЕН/ЗИМА

August 26, 2015

1/2
Please reload

Ново
Please reload

Архив
Please reload

Search By Tags